Gebaseerd op onze jarenlange ervaring bieden wij nu ook een diagnose service aan. Uitlezen van storingen in de computer, analyseren wat de oorzaak is en bij kleine reparaties die ook meteen uitvoeren. Een juiste diagnose stellen is heel belangrijk om onnnodige dure reparaties te voorkomen. Een flinke storing kan soms met een eenvoudige reparatie worden verholpen zonder meteen heel kostbare onderdelen te vervangen, Wilt u meer weten, neem dan telefonisch contact met ons op.

|

Mooi Wit Trio.
VW Polo WRC 2.0 TFSI 220pk
VW Golf ED35 2.0 TFSI 235pk
VW Golf R20 2.0 TFSI 270pk
Voorzien van diverse modificaties

|

Deze hele maand geldt 10% korting op alle originele stage 1 ChipTuning van JD Engineering.

Of je kiest voor een gratis vermogensmeting, in combinatie met tuning, op onze hypermoderne 4WD testbank van Superflow.

Heb je interesse in stage 2, 3 of hoger neem dan contact met ons op. Op basis van jouw vraag en de beschikbare mogelijkheden adviseren wij je de beste oplossing.

Bel of e-mail voor meer informatie; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Contact ons nu

 

|

Afgelopen week is onze rollenbank, een SuperFlow AutoDyn™ 880E AWD Chassis Dyno, geleverd en gemonteerd. Dit 5.400kg zware apparaat kan het vermogen van uw auto zeer nauwkeurig meten en helpt ons bij het optimaliseren van uw motorvermogen. 

|

Lees meer...